Botox & Fillers Hoeselt

Debello Beauty, de esthetische praktijk in de buurt van Hoeselt waar je terecht kunt voor hoogwaardige botox en filler behandelingen uitgevoerd door Dr. Steven Heemskerk.

Beauty Salon en Esthetische praktijk in Lanaken voor minimale cosmetische ingrepen

Onze missie is om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten met behulp van veilige en effectieve esthetische ingrepen. In deze uitgebreide gids zullen we alles bespreken wat je moet weten over botox, hyaluronzuur fillers en de innovatieve Harmonyca™ dermal filler behandelingen die we aanbieden in onze kliniek.

Over Botox en Fillers

Botox en fillers zijn twee van de meest populaire cosmetische behandelingen ter wereld, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Ze bieden snelle en effectieve oplossingen voor een breed scala aan esthetische zorgen, van fijne lijntjes en rimpels tot volumeverlies en asymmetrieën in het gezicht. Bij Debello Beauty zijn we gespecialiseerd in het gebruik van Botuline toxine A voor botox behandelingen en hyaluronzuur en Harmonyca™ dermal fillers voor filler behandelingen.

Botox Behandelingen in regio Hoeselt

Botox, of Botuline toxine A, is een neurotoxine dat wordt gebruikt om de spieren tijdelijk te ontspannen, waardoor dynamische rimpels en lijnen worden verminderd. Het wordt vaak gebruikt op gebieden zoals het voorhoofd, de fronslijnen en kraaienpootjes. Bij Debello Beauty wordt Botox toegediend door onze ervaren arts, Dr. Steven Heemskerk, die expert is in het creëren van natuurlijke en evenwichtige resultaten.

Rimpels verminderen met botox behandelingen

 1. Fronszone: De fronslijnen tussen de wenkbrauwen, ook wel bekend als de "fronsrimpels", kunnen effectief worden behandeld met botox om de spieren te ontspannen en de verschijning van verticale lijnen te verminderen.
 2. Voorhoofd: Botox kan worden gebruikt om horizontale voorhoofdslijnen en rimpels te verzachten door de spieren te ontspannen die verantwoordelijk zijn voor het optrekken van de wenkbrauwen en het fronsen van het voorhoofd.
 3. Ogen of kraaienpootjes: Botox kan worden toegepast rond de ogen om kraaienpootjes te verminderen en een meer open en jeugdige uitstraling te creëren. Door de spieren rond de ogen te ontspannen, worden dynamische lijnen verminderd en krijgt de huid een gladdere uitstraling.
 4. Halslift: Botox kan ook worden gebruikt voor een niet-chirurgische halslift, waarbij het wordt ingezet om de spieren in de nek te ontspannen en de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.
 5. Mini Lift: Met botox kunnen subtiele liftende effecten worden bereikt, zoals het liften van de wenkbrauwen of het verstrakken van de kaaklijn, wat resulteert in een jeugdiger en meer gedefinieerd uiterlijk.
 6. ...

Bij Debello Beauty wordt elke botox behandeling op maat gemaakt om aan de individuele behoeften en esthetische doelen van de patiënt te voldoen.

Hyaluronzuur Fillers in regio HoeseltHoeselt

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam die verantwoordelijk is voor het vasthouden van vocht en het behouden van volume in de huid. Hyaluronzuur fillers worden gebruikt om volume toe te voegen, contouren te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels op te vullen. Bij Debello Beauty gebruiken we hoogwaardige hyaluronzuur fillers om maatwerk te leveren voor elke patiënt, met als doel een jeugdige en natuurlijke uitstraling te behouden.

Rimpels verminderen met fillers

 1. Neus-lippenplooi (Nasolabiale plooien of marionetlijntjes): Deze lijnen lopen van de zijkanten van de neus naar de mondhoeken en kunnen worden opgevuld met fillers om een gladdere uitstraling te creëren.
 2. Lippen contour en volume: Lipfillers kunnen worden gebruikt om volume toe te voegen aan de lippen, de contouren te verbeteren en fijne lijntjes rond de lippen te verzachten.
 3. Jukbeenderen (jukboog): Fillers kunnen worden gebruikt om de jukbeenderen te accentueren en te versterken, waardoor een meer gedefinieerde gezichtsstructuur ontstaat.
 4. Kaaklijn: Fillers kunnen worden gebruikt om de kaaklijn te versterken en te definiëren, waardoor een meer uitgesproken en symmetrische uitstraling ontstaat.
 5. ...

Harmonyca™ Dermal Fillers

Harmonyca™ dermal fillers zijn de nieuwste innovatie op het gebied van fillers. Deze geavanceerde formule combineert hyaluronzuur met andere actieve ingrediënten om niet alleen volume toe te voegen, maar ook de huid te verstevigen en te hydrateren. Het resultaat is een jeugdige uitstraling met langdurige resultaten. Bij Debello Beauty zijn we trots om Harmonyca™ dermal fillers aan te bieden als onderdeel van ons uitgebreide behandelaanbod.

Prijzen Botox & Fillers

Onze prijzen voor botox en fillers variëren afhankelijk van de specifieke behandeling en de hoeveelheid product die wordt gebruikt. Voor meer informatie over onze tarieven kun je onze prijslijst raadplegen.

Over Debello Beauty

Debello Beauty is een esthetische praktijk en beauty salon gevestigd in de buurt van Hoeselt. Ons ervaren team bestaat uit Dr. Steven Heemskerk, een ervaren arts gespecialiseerd in esthetische geneeskunde en schoonheidspecialiste Deborah Verhaegen. Samen bieden we een uitgebreid scala aan behandelingen, waaronder botox, fillers, en meer.

Voor wat kan je nog bij ons terecht in regio Hoeselt?

Naast botox en fillers bieden we bij Debello Beauty een breed scala aan esthetische en schoonheidsbehandelingen. Hieronder vind je een kort overzicht van onze diensten:

 • Botox en Filler Consultatie: Voordat je een behandeling ondergaat, plannen we een uitgebreide consultatie waarbij we je esthetische doelen bespreken en een behandelplan op maat opstellen.
 • Botox Behandelingen: Verminder rimpels en fijne lijntjes met onze Botox injecties, uitgevoerd door onze ervaren arts.
 • Hyaluronzuur Fillers: Verbeter volume, contouren en hydratatie met onze hoogwaardige hyaluronzuur fillers.
 • Harmonyca™ Dermal Fillers: Ervaar langdurige resultaten en huidversteviging met onze innovatieve Harmonyca™ dermal fillers.
 • PRP Behandelingen: Stimuleer collageenproductie en huidverjonging met onze PRP (Platelet-Rich Plasma) behandelingen.
 • Knarsetanden en Overmatig Zweten: Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor knarsetanden en overmatig zweten.

Ook voor schoonheidsbehandelingen kan je bij Debello Beauty terecht:

 • Manicures en Pedicures: Verwen je handen en voeten met onze professionele manicure- en pedicureservices.
 • Gelaatsverzorging: Geef je huid de aandacht die het verdient met onze op maat gemaakte gelaatsverzorgingsbehandelingen.
 • Epilaties en Harsen: Verwijder ongewenst haar op een veilige en effectieve manier met onze epilatie- en harsdiensten.

Maak een Afspraak

Ben je klaar om je natuurlijke schoonheid te omarmen en je zelfvertrouwen te vergroten? Maak vandaag nog een afspraak bij Debello Beauty voor een persoonlijk consult met een van onze experts. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw schoonheidsdoelen en je te helpen stralen van binnenuit.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen botox en fillers?

Botox en fillers zijn beide cosmetische behandelingen, maar ze werken op verschillende manieren. Botox ontspant de spieren die verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van dynamische rimpels, terwijl fillers worden gebruikt om volume toe te voegen, contouren te verbeteren en fijne lijntjes op te vullen.

Zijn botox- en fillerbehandelingen veilig?

Ja, botox- en fillerbehandelingen zijn over het algemeen veilig wanneer ze worden uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde professional. Bij Debello Beauty worden al onze behandelingen uitgevoerd door een ervaren arts of gekwalificeerde schoonheidsspecialist.

Hoe lang duren de resultaten van botox- en fillerbehandelingen?

De resultaten van botox-behandelingen kunnen tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van factoren zoals de behandelde gebieden en de individuele reactie op de behandeling. Fillers kunnen langer meegaan, vaak tot een jaar of langer, voordat ze geleidelijk worden afgebroken door het lichaam.

Doen botox- en fillerbehandelingen pijn?

Botox- en fillerbehandelingen worden over het algemeen goed verdragen door de meeste mensen. Bij Debello Beauty gebruiken we vaak verdovende crèmes of lokale verdoving om eventueel ongemak te minimaliseren.

Hoe lang duurt een typische behandelsessie?

De duur van een behandelsessie varieert afhankelijk van de specifieke behandeling en de omvang van de gebieden die worden behandeld. Over het algemeen duren behandelingen bij Debello Beauty tussen de 15 en 60 minuten.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van botox en fillers?

Hoewel bijwerkingen zeldzaam zijn, kunnen ze onder meer roodheid, zwelling, blauwe plekken of tijdelijke gevoelloosheid op de injectieplaats zijn. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele dagen na de behandeling.

Hoe kan ik me voorbereiden op een botox- of fillerbehandeling?

Over het algemeen worden patiënten geadviseerd om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen te vermijden en eventuele huidverzorgingsproducten met exfoliërende ingrediënten enkele dagen voor de behandeling te vermijden.

Botox & fillers afspraak

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contactinformatie

Bel ons:  +32 472 47 77 85

Of stuur een bericht: Whatsapp

Waarom een behandeling bij Debello Beauty kiezen?

Juiste behandeling

Er wordt samen met de esthetische arts een behandelingsplan opgesteld gebaseerd op jouw noden en wensen.

Persoonlijke aanpak

Er wordt een dossier opgesteld met fotos voor en na behandeling. Hierop duiden we de zone aan die we gaan behandelen in samenspraak.

Opvolging

We zijn altijd bereikbaar voor vragen over behandelingen of voor advies betreffende de nabehandeling.

Maak een afspraak voor botox & fillers

Op zoek naar een botox en/of fillers behandeling op minder dan 20 min rijden van Hoeselt? Bij Debello Beauty kan je terecht voor een professionele behandeling bij onze ervaren esthetische arts Dr. Steven Heemskerk.

Andere diensten in de buurt van Hoeselt

Esthetische behandelingen

Esthetische arts Dr. Steven Heemskerk staat in voor alle subtiele esthetische behandelingen. Deze behandelingen kun bestaan uit botox, fillers, PRP, Harmonyca, knarsetanden, verminderen overmatig zweten ...

Beauty Salon

Schoonheidsspecialiste Deborah Verhaegen kan je weer optimaal doen voelen in je vel. Je kan bij haar terecht voor manicures, pedicures, gelaatsverzorgingen, epilaties, harsen en massages.