Overmatig zweten (hyperhidrosis) behandelen met botox injecties

Hyperhidrosis is een vervelend probleem waarbij de zweetklieren een overmaat aan zweet produceren. Lokale injectie met botox verhelpen dit probleem.

Last van overmatig zweten? Hyperhidrosis?

Het lichaam gebruikt zweet om de lichaamstemperatuur te regelen. Bij sommige personen produceren de zweetkliertjes een overmaat aan vocht, meer dan nodig voor temperatuurcontrole. Deze kliertjes zijn geleden in de huid en worden aangestuurd door kleine zenuwtjes. Indien u geen of onvoldoende effect ervaart van lokale middelen of medicatie kunnen geselecteerde zones zoals oksels of handen behandeld worden met Botox® injecties. Deze behandeling resulteert in een drastisch verminderde zweetproductie gedurende 4-6 maanden.

Indien u geïnteresseerd bent in deze behandeling dient u de haren in deze zone te trimmen of te scheren zonder wondjes te veroorzaken.

Voorafgaand aan de behandeling kan het nodig zijn een zweetonderzoek uit te voeren.

Prijzen

Overmatig zweten

Anti-transpiratie

Vanaf

300

Injecties met Botox® voor hyperhydrosis in gelesecteerde zone. Prijs is afhankelijk van de omvang van de te behandelen zone.

Maak een afspraak in onze praktijk te Lanaken

We heten je graag welkom in onze praktijk te Lanaken om jouw wensen en noden te bespreken zodat we een traject op maat kunnen opstellen. Je kan van ons ook altijd verwachten opgevolgd te worden na een behandeling. Neem vandaag nog contact op en we kijken wanneer we je kunnen inboeken.

Onze andere behandelingen

Harmonyca

Harmonyca™ is de nieuwste filler van Juvéderm met een traditionele hyaluronzuurfiller in combinatie met een biostimulator (calciumhydroxyapatiet). Voor behandeling van harmonicalijntjes aan de kaken en jukbogen. Geeft een langdurige gladde stevige huid.

Botox® injecties

Behandelingen met Botox als spierontspanner die specifieke gelaatsspieren ontspant om lachrimpels en diepe fronsen te verzachten en de glimlach mooier te maken. Maak een afspraak in onze praktijk in Lanaken en Dr. Heemskerk voorziet een botox behandeling op maat.