Harmonyca dermal filler: verminder fijne lijntjes en rimpels

Harmonyca™ is de nieuwste filler van Juvéderm met een traditionele hyaluronzuurfiller in combinatie met een biostimulator (calciumhydroxyapatiet). Voor behandeling van harmonicalijntjes aan de kaken en jukbogen. Geeft een langdurige gladde stevige huid.

Wat is Harmonyca™?

Ontdek de revolutionaire dermal filler van Juvederm® genaamd Harmonyca®. Met Harmonyca kun je op een veilige en effectieve manier harmonie en balans in je uiterlijk herstellen. Of je nu volume wilt toevoegen aan je wangen, of fijne lijntjes en rimpels wilt verminderen, Harmonyca® biedt de perfecte oplossing.

Herstel het volume en contour in je gezicht

Harmonyca®is speciaal ontworpen om volume en contour terug te brengen naar verschillende delen van het gezicht zonder zwaarte toe te voegen. Dank zij de combinatie van hyalyronzuur en calciumdeeltjes zorgt het voor een uniek liftend effect en langdurige resultaten. De calciumdeeltjes zorgen bovendien voor houvast voor de fibroblasten in de huid om nieuw collageen aan te maken. Harmonyca kan worden gebruikt om volumeverlies in de wangen aan te vullen, waardoor je gezicht jeugdig en vol wordt hersteld. Daarnaast kan Harmonyca ook worden gebruikt om de kaaklijn te definiëren en de kin te versterken, waardoor een gebalanceerd en esthetisch aantrekkelijk profiel ontstaat.

Verminder de fijne lijntjes en rimpels

Naarmate we ouder worden, verschijnen er vaak fijne lijntjes en rimpels in ons gezicht. Harmonyca® kan deze tekenen van veroudering effectief verminderen. Door de geavanceerde hyaluronzuur formule helpt Harmonyca om vocht in de huid vast te houden en fijne lijntjes en rimpels op te vullen. Het resultaat is een gladdere, jeugdiger uitstraling zonder dat je er "overbehandeld" uitziet.

Veiligheid en Resultaten

Harmonyca is ontwikkeld door Juvederm, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn veilige en hoogwaardige dermal fillers. Het product is uitgebreid getest en is goedgekeurd door regulatoire instanties. Het gebruik van Harmonyca wordt uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde medische professionals, zodat je kunt vertrouwen op veilige en bevredigende resultaten.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve dermal filler om harmonie en balans in je uiterlijk te herstellen, overweeg dan Juvederm's Harmonyca® Of je nu volume wilt toevoegen aan je wangen, je huidkwaliteit wilt verbeteren of fijne lijntjes en rimpels wilt verminderen, Harmonyca® biedt een oplossing.

Prijzen

Harmonyca

Harmonyca®

Vanaf

600

Behandeling met injecties Harmonyca® in geselecteerde gebieden

Maak een afspraak in onze praktijk te Lanaken

We heten je graag welkom in onze praktijk te Lanaken om jouw wensen en noden te bespreken zodat we een traject op maat kunnen opstellen. Je kan van ons ook altijd verwachten opgevolgd te worden na een behandeling. Neem vandaag nog contact op en we kijken wanneer we je kunnen inboeken.

Onze andere behandelingen

Botox® injecties

Behandelingen met Botox als spierontspanner die specifieke gelaatsspieren ontspant om lachrimpels en diepe fronsen te verzachten en de glimlach mooier te maken. Maak een afspraak in onze praktijk in Lanaken en Dr. Heemskerk voorziet een botox behandeling op maat.

Vampire facelift of PRP behandeling

Optimaliseer je huid met de 'Vampire lift', waarbij de herstellende kracht van je eigen bloedplaatjes en plasma wordt benut. Boek vandaag nog je afspraak voor een gepersonaliseerd facelift-plan in onze praktijk te Lanaken door Dr. Heemskerk.