Botox® injecties Lanaken

Behandelingen met Botox als spierontspanner die specifieke gelaatsspieren ontspant om lachrimpels en diepe fronsen te verzachten en de glimlach mooier te maken. Maak een afspraak in onze praktijk in Lanaken en Dr. Heemskerk voorziet een botox behandeling op maat.

Wat is BOTOX® ?

Botuline toxine A is vooral bekend onder de merknaam Botox®. Het is het gezuiverd toxine geproduceerd door de 'Clostridium botulinum' bacterie. Het is een krachtige spierontspanner met een lange werking. Door specifieke spiergroepen te injecteren worden de zenuwimpulsen geblokkeerd waardoor de spieren ontspannen. Dit is een tijdelijk effect dat gemiddeld 3-4 maanden aanhoudt. Het maximale effect is pas zichtbaar 2 weken na injectie.

Botox behandelingen

Botox wordt vaak gebruikt op gebieden zoals het voorhoofd, de fronslijnen en kraaienpootjes. Bij Debello Beauty wordt Botox toegediend door onze ervaren arts, Dr. Steven Heemskerk, die expert is in het creëren van natuurlijke en evenwichtige resultaten met subtiele esthetische ingrepen.

Rimpels verminderen met botox behandelingen

 1. Fronszone: De fronslijnen tussen de wenkbrauwen, ook wel bekend als de "fronsrimpels", kunnen effectief worden behandeld met botox om de spieren te ontspannen en de verschijning van verticale lijnen te verminderen.
 2. Voorhoofd: Botox kan worden gebruikt om horizontale voorhoofdslijnen en rimpels te verzachten door de spieren te ontspannen die verantwoordelijk zijn voor het optrekken van de wenkbrauwen en het fronsen van het voorhoofd.
 3. Ogen of kraaienpootjes: Botox kan worden toegepast rond de ogen om kraaienpootjes te verminderen en een meer open en jeugdige uitstraling te creëren. Door de spieren rond de ogen te ontspannen, worden dynamische lijnen verminderd en krijgt de huid een gladdere uitstraling.
 4. Halslift: Botox kan ook worden gebruikt voor een niet-chirurgische halslift, waarbij het wordt ingezet om de spieren in de nek te ontspannen en de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.
 5. Mini Lift: Met botox kunnen subtiele liftende effecten worden bereikt, zoals het liften van de wenkbrauwen of het verstrakken van de kaaklijn, wat resulteert in een jeugdiger en meer gedefinieerd uiterlijk.
 6. ...

Bij Debello Beauty wordt elke botox behandeling op maat gemaakt om aan de individuele behoeften en esthetische doelen van de patiënt te voldoen.

Waarom kiezen voor behandeling met spierontspanners ?

 • Heeft u storende rimpels op voorhoofd of rond de ogen?
 • Ziet u er steeds moe of ontevreden uit terwijl u zich absoluut niet zo voelt?
 • Zou u een meer open blik willen?
 • Toont uw glimlach te veel tandvlees (gummy smile)?
 • Heeft u last van overmatig zweten?
 • Heeft u last van tandenknarsen (bruxisme)?

Prijzen Botox & Fillers in onze praktijk te Lanaken

Onze prijzen voor botox variëren afhankelijk van de specifieke behandeling en de hoeveelheid product die wordt gebruikt. Voor meer informatie over onze tarieven kun je onze prijslijst raadplegen.

De arts zal u tijdens de consultatie een behandelingsplan op maat voorstellen. Kiest u voor aansluitende behandeling dan is de consultatie inbegrepen in de prijs van de behandeling. Indien u enkel advies wenst zal 20 € aangerekend worden.

Over Debello Beauty en de mensen achter de botox behandeling

Debello Beauty is een esthetische praktijk en beauty salon gevestigd in Lanaken. Ons ervaren team bestaat uit Dr. Steven Heemskerk, een ervaren arts gespecialiseerd in esthetische geneeskunde en schoonheidspecialiste Deborah Verhaegen. Samen bieden we een uitgebreid scala aan behandelingen, waaronder botox, fillers, en meer.

Prijzen

Botox® injecties

Fonszone

Vanaf

150

Zone boven neus en ogen

Voorhoofd

Vanaf

100

Rimpelzone voorhoofd

Ogen

Vanaf

100

'kraaiepootjes'

2 zones

Vanaf

220

Keuze uit 2 van bovenstaande zones

3 zones

Vanaf

300

Alle bovenstaande zones

Halslift

Vanaf

200

Nefertiti lift

Mini lift

Vanaf

30

Wenkbrauwlift, mondhoeken

Anti-transpiratie

Vanaf

300

Injecties met Botox® in gelesecteerde zone. Prijs is afhankelijk van de omvang van de te behandelen zone.

Bijkomende zones

Vanaf

50

Bijkomende zone zoals: wenkbrauw-lift, mondhoek-lift of bunny lines

Maak een afspraak in onze praktijk te Lanaken

We heten je graag welkom in onze praktijk te Lanaken om jouw wensen en noden te bespreken zodat we een traject op maat kunnen opstellen. Je kan van ons ook altijd verwachten opgevolgd te worden na een behandeling. Neem vandaag nog contact op en we kijken wanneer we je kunnen inboeken.

Onze andere behandelingen

Harmonyca

Harmonyca™ is de nieuwste filler van Juvéderm met een traditionele hyaluronzuurfiller in combinatie met een biostimulator (calciumhydroxyapatiet). Voor behandeling van harmonicalijntjes aan de kaken en jukbogen. Geeft een langdurige gladde stevige huid.

Vampire facelift of PRP behandeling

Optimaliseer je huid met de 'Vampire lift', waarbij de herstellende kracht van je eigen bloedplaatjes en plasma wordt benut. Boek vandaag nog je afspraak voor een gepersonaliseerd facelift-plan in onze praktijk te Lanaken door Dr. Heemskerk.