Geef je handen een verjongingskuur met filler injecties, PRP of een plasmabehandelingen

De huid van de handrug is dun waardoor het verloop van aders en pezen zichtbaar wordt. Injecties met fillers op basis van calciumhydroxyapathiet (Radiesse®) als dan niet in combinatie met plaatjesbehandeling (PRP) bieden hier een effectieve langdurige oplossing.

"De handen verraden de leeftijd."

De huid van de hand is dun waardoor aftekening van aders en pezen door de jaren geaccentueerd worden. Een verjongingskuur voor handen is daarom een frequent gevraagde behandeling. Injecties met Radiesse®, een filler op basis van calcium-hydroxyapatiet, herstel het volumeverlies en geeft de handen weer een gladde look.

De behandeling van de handen kan ook in combinatie met een PRP of plasmabehandeling. Het geeft een langdurig stralend effect dat ongeveer een jaar en langer behouden blijft.

Prijzen

Handen

Geen beschikbare prijzen gevonden. Neem contact met ons op voor meer info!

Maak een afspraak in onze praktijk te Lanaken

We heten je graag welkom in onze praktijk te Lanaken om jouw wensen en noden te bespreken zodat we een traject op maat kunnen opstellen. Je kan van ons ook altijd verwachten opgevolgd te worden na een behandeling. Neem vandaag nog contact op en we kijken wanneer we je kunnen inboeken.

Onze andere behandelingen

Harmonyca

Harmonyca™ is de nieuwste filler van Juvéderm met een traditionele hyaluronzuurfiller in combinatie met een biostimulator (calciumhydroxyapatiet). Voor behandeling van harmonicalijntjes aan de kaken en jukbogen. Geeft een langdurige gladde stevige huid.

Botox® injecties

Behandelingen met Botox als spierontspanner die specifieke gelaatsspieren ontspant om lachrimpels en diepe fronsen te verzachten en de glimlach mooier te maken. Maak een afspraak in onze praktijk in Lanaken en Dr. Heemskerk voorziet een botox behandeling op maat.