Vampire Facelift of PRP behandeling Lanaken

Optimaliseer je huid met de 'Vampire lift', waarbij de herstellende kracht van je eigen bloedplaatjes en plasma wordt benut. Boek vandaag nog je afspraak voor een gepersonaliseerd facelift-plan in onze praktijk te Lanaken door Dr. Heemskerk.

Wat is PRP of vampire facelift?

PRP of 'platelet rich plasma' is een behandeling die reeds lang in verschillende takken van de geneeskunde gebruikt wordt, zoals sportgeneeskunde en orthopedie.

Trombocyten of bloedplaatjes zijn kleine celfragmenten die vrij in onze bloedbaan circuleren. Ze bevatten krachtige groeifactoren die een belangrijke rol spelen in het herstelproces van huid en weefsels overal in ons lichaam. Door de regeneratieve kracht van de bloedplaatjes te concentreren en terug te injecteren kan een spectaculair huidverjongend effect bekomen worden. Het wordt niet voor niets ook 'Vampire facelift' genoemd.

Hoe verloopt een PRP of vampire facelift behandeling?

Via een standaard bloedafname worden enkele buisjes bloed bekomen. Hiervan worden de bloedplaatjes en het plasma gescheiden. De plaatjesrijke oplossing wordt via een fijn naaldje of canule terug geïnjecteerd in verschillende zones van het gelaat, hals of handen.

Wanneer is dit iets voor mij?

PRP-behandeling herstelt het volumeverlies is het gelaat dat optreed bij verouderen. Het geeft de huid een jeugdige gloed en verminderd zeer effectief de donkere verkleuring onder de ogen. PRP injectie verzacht diep vouwen en rimpels onmiddellijk. Het effect is vaak beter en langdurige dan de hyaluronzuurfillers. De belangrijkste voordelen van een PRP of vampire facelift behandeling:

  • Verbeterde huidstructuur: Stimuleert de natuurlijke collageen productie voor een stevigere en gladdere huid.
  • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes: Helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er jeugdiger uitziet.
  • Littekenvervaging: Kan helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens veroorzaakt door acne, verwondingen of operaties.
  • Minimale hersteltijd: Omdat het een niet-chirurgische procedure is, is er weinig tot geen hersteltijd nodig, waardoor u snel weer kunt terugkeren naar uw dagelijkse activiteiten.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het benodigd aantal behandelingen kan variëren afhankelijk van uw individuele behoeften en de conditie van uw huid. Over het algemeen worden er meerdere sessies aanbevolen om optimale resultaten te behalen. Tijdens een consultatie zullen we starten met een behandelplan op maat voor u op te stellen, inclusief het aantal benodigde sessies.

Het gemiddelde aantal Vampire Facelift of PRP-behandelingen varieert doorgaans tussen de 3 tot 6 sessies, met een interval van 6 tot 8 weken tussen elke behandeling. Dit interval stelt de huid in staat om te herstellen en nieuwe collageen productie te stimuleren voordat de volgende sessie plaatsvindt. PRP is antiseptisch, dus infecties komen bijna nooit voor.

Waarom kiezen voor onze vampire facelift of PRP behandeling in Lanaken kiezen?

Als vooraanstaande esthetische kliniek in Lanaken, streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Hier zijn enkele voordelen voor het kiezen van onze vampire facelift of PRP behandeling:

  • Deskundig medisch team:  Onze ervaren esthetische arts Dr. Heemskerk en schoonheidsspecialiste Deborah Verhaegen staan garant voor veilige en effectieve procedures.
  • Geavanceerde technologie: We maken gebruik van geavanceerde apparatuur en technieken om optimale resultaten te bereiken.
  • Persoonlijke aandacht: We begrijpen dat elke cliënt unieke behoeften heeft. Daarom bieden we een persoonlijke benadering en zorg op maat voor elke individuele cliënt.
  • Uitstekende Nazorg: Onze zorg stopt niet na de behandeling. We bieden uitgebreide nazorg en follow-up om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw resultaten.

Duur en resultaten van een Vampire Facelift in onze praktijk in Lanaken

Elke Vampire Facelift of PRP-behandeling duurt meestal tussen de 30 en 60 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied en de specifieke procedure die wordt uitgevoerd. Direct na de behandeling kan er wat roodheid of zwelling optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

De resultaten van de behandeling worden geleidelijk zichtbaar naarmate de huid zich vernieuwt en de collageen productie wordt gestimuleerd. Hoewel sommige verbeteringen direct na de behandeling merkbaar kunnen zijn, duurt het vaak enkele weken tot maanden voordat de volledige resultaten zichtbaar zijn.

Hoe lang de resultaten aanhouden, kan variëren van persoon tot persoon, maar over het algemeen blijven de verbeteringen en de jeugdige uitstraling van de huid enkele maanden tot meer dan een jaar behouden. Om langdurige resultaten te behouden, kunnen periodieke onderhoudsbehandelingen worden aanbevolen.

Maak een afspraak voor uw vampire facelift of PRP behandeling in Lanaken

Klaar om uw huid een jeugdige boost te geven? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor uw vampire facelift of PRP behandeling op minder dan 20 min rijden van Lanaken. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar een stralende en zelfverzekerde uitstraling.

Prijzen

Vampire facelift of PRP behandeling

PRP behandeling , éénmalig

Vanaf

200

Behandeling van volledig gelaat of hals.

Full Vampire

Vanaf

500

3 behandelingen met PRP met een interval van 6 weken tussen elke behandelingen.

Maak een afspraak in onze praktijk te Lanaken

We heten je graag welkom in onze praktijk te Lanaken om jouw wensen en noden te bespreken zodat we een traject op maat kunnen opstellen. Je kan van ons ook altijd verwachten opgevolgd te worden na een behandeling. Neem vandaag nog contact op en we kijken wanneer we je kunnen inboeken.

Onze andere behandelingen

Harmonyca

Harmonyca™ is de nieuwste filler van Juvéderm met een traditionele hyaluronzuurfiller in combinatie met een biostimulator (calciumhydroxyapatiet). Voor behandeling van harmonicalijntjes aan de kaken en jukbogen. Geeft een langdurige gladde stevige huid.

Botox® injecties

Behandelingen met Botox als spierontspanner die specifieke gelaatsspieren ontspant om lachrimpels en diepe fronsen te verzachten en de glimlach mooier te maken. Maak een afspraak in onze praktijk in Lanaken en Dr. Heemskerk voorziet een botox behandeling op maat.