Fillers (Hyaluronzuur injectie)

Hyaluronzuur wordt gebruikt om diepe huidplooien en rimpels in het gelaat glad te strijken, volumeverlies te herstellen of om delen van het gelaat, zoals lippen te accenturen. Maak een afspraak in onze praktijk te Lanaken met Dr. Heemskerk voor een behandelingsplan op maat.

Wat zijn fillers?

Hyaluronzuur is een gelachtige stof die van nature deel is van de opbouw van onze huid. Met de jaren verliest ons gelaat aan volume en ontstaan rimpels. Door de zuivere gesynthetiseerde versie van deze stof te injecteren krijgt de huid weer een egale en jeugdige aanblik. Het hydrateert en vult geselecteerde lagen van de huid. Hyaluronzuur is een biologisch afbreekbaar product dat onmiddellijk na injectie zijn effect heeft, maar langzaam weer afgebroken wordt in de huid. De duur van het effect is afhankelijk van de persoon, maar ook van de gebruikte filler en behandelde zone. Gemiddeld blijft is het resultaat 5-6 maanden aanwezig.

Daarnaast zijn Hyaluronzuur injecties ook volledig omkeerbaar.

Hyaluronzuur Fillers in Lanaken

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam die verantwoordelijk is voor het vasthouden van vocht en het behouden van volume in de huid. Hyaluronzuur fillers worden gebruikt om volume toe te voegen, contouren te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels op te vullen. Bij Debello Beauty gebruiken we hoogwaardige hyaluronzuur fillers om maatwerk te leveren voor elke patiënt, met als doel een jeugdige en natuurlijke uitstraling te behouden.

Rimpels verminderen met fillers

  1. Neus-lippenplooi (Nasolabiale plooien of marionetlijntjes): Deze lijnen lopen van de zijkanten van de neus naar de mondhoeken en kunnen worden opgevuld met fillers om een gladdere uitstraling te creëren.
  2. Lippen contour en volume: Lipfillers kunnen worden gebruikt om volume toe te voegen aan de lippen, de contouren te verbeteren en fijne lijntjes rond de lippen te verzachten.
  3. Jukbeenderen (jukboog): Fillers kunnen worden gebruikt om de jukbeenderen te accentueren en te versterken, waardoor een meer gedefinieerde gezichtsstructuur ontstaat.
  4. Kaaklijn: Fillers kunnen worden gebruikt om de kaaklijn te versterken en te definiëren, waardoor een meer uitgesproken en symmetrische uitstraling ontstaat.
  5. ...

Harmonyca™ Dermal Fillers

Harmonyca™ dermal fillers zijn de nieuwste innovatie op het gebied van fillers. Deze geavanceerde formule combineert hyaluronzuur met andere actieve ingrediënten om niet alleen volume toe te voegen, maar ook de huid te verstevigen en te hydrateren. Het resultaat is een jeugdige uitstraling met langdurige resultaten. Bij Debello Beauty zijn we trots om Harmonyca™ dermal fillers aan te bieden als onderdeel van ons uitgebreide behandelaanbod.

Prijzen Botox & Fillers

Onze prijzen voor botox en fillers variëren afhankelijk van de specifieke behandeling en de hoeveelheid product die wordt gebruikt. Voor meer informatie over onze tarieven kun je onze prijslijst raadplegen.

Over Debello Beauty

Debello Beauty is een esthetische praktijk en beauty salon gevestigd in de buurt van Zutendaal. Ons ervaren team bestaat uit Dr. Steven Heemskerk, een ervaren arts gespecialiseerd in esthetische geneeskunde en schoonheidspecialiste Deborah Verhaegen. Samen bieden we een uitgebreid scala aan behandelingen, waaronder botox, fillers, en meer.

Maak een afspraak in onze praktijk te Lanaken

Ben je klaar om je natuurlijke schoonheid te omarmen en je zelfvertrouwen te vergroten? Maak vandaag nog een afspraak bij Debello Beauty voor een persoonlijk consult met een van onze experts. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw schoonheidsdoelen en je te helpen stralen van binnenuit.

Prijzen

Fillers (Hyaluronzuur injectie)

Diepe plooien

Vanaf

200

Neus-liplijn, marionettelijntjes

Lippen contour

Vanaf

200

Contour

Kaaklijn

Vanaf

280

Jukboog

Lippen volume

Vanaf

200

Volume

Maak een afspraak in onze praktijk te Lanaken

We heten je graag welkom in onze praktijk te Lanaken om jouw wensen en noden te bespreken zodat we een traject op maat kunnen opstellen. Je kan van ons ook altijd verwachten opgevolgd te worden na een behandeling. Neem vandaag nog contact op en we kijken wanneer we je kunnen inboeken.

Onze andere behandelingen

Harmonyca

Harmonyca™ is de nieuwste filler van Juvéderm met een traditionele hyaluronzuurfiller in combinatie met een biostimulator (calciumhydroxyapatiet). Voor behandeling van harmonicalijntjes aan de kaken en jukbogen. Geeft een langdurige gladde stevige huid.

Botox® injecties

Behandelingen met Botox als spierontspanner die specifieke gelaatsspieren ontspant om lachrimpels en diepe fronsen te verzachten en de glimlach mooier te maken. Maak een afspraak in onze praktijk in Lanaken en Dr. Heemskerk voorziet een botox behandeling op maat.