Vampire facelift Diepenbeek

Geniet van een jeugdige uitstraling met onze Vampire Facelift of PRP-behandeling in het gezicht. Maak een afspraak in onze praktijk, op minder dan 20 min rijden van Diepenbeek, voor professionele zorg en stralende resultaten.

Beauty Salon en Esthetische praktijk in Lanaken voor minimale cosmetische ingrepen

Wat is een vampire facelift of PRP behandeling?

Een vampire facelift of PRP (Platelet-Rich Plasma) behandeling is een geavanceerde cosmetische procedure die de kracht van natuurlijke regeneratie gebruikt om de huid te verjongen en te verfrissen. Het is een behandeling die reeds lang in verschillende takken van de geneeskunde gebruikt wordt, zoals sportgeneeskunde en orthopedie.

Tijdens deze niet-chirurgische behandeling wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen, waaruit vervolgens het plasma met een hoog gehalte aan bloedplaatjes wordt geïsoleerd (trombocyten of bloedplaatjes zijn kleine celfragmenten die vrij in onze bloedbaan circuleren). Deze bloedplaatjes bevatten krachtige groeifactoren die een belangrijke rol spelen in het herstelproces van huid en weefsels overal in ons lichaam. Dit PRP wordt vervolgens geïnjecteerd in specifieke delen van het gezicht, waardoor de collageen productie wordt gestimuleerd en de huidtextuur wordt verbeterd. Vandaar dat het ook wel vaak de 'Vampire facelift' wordt genoemd.

Voordelen van een vampire facelift of PRP behandeling

 • Verbeterde huidstructuur: Stimuleert de natuurlijke collageen productie voor een stevigere en gladdere huid.
 • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes: Helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er jeugdiger uitziet.
 • Littekenvervaging: Kan helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens veroorzaakt door acne, verwondingen of operaties.
 • Minimale hersteltijd: Omdat het een niet-chirurgische procedure is, is er weinig tot geen hersteltijd nodig, waardoor u snel weer kunt terugkeren naar uw dagelijkse activiteiten.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het benodigd aantal behandelingen kan variëren afhankelijk van uw individuele behoeften en de conditie van uw huid. Over het algemeen worden er meerdere sessies aanbevolen om optimale resultaten te behalen. Tijdens een consultatie zullen we starten met een behandelplan op maat voor u op te stellen, inclusief het aantal benodigde sessies.

Het gemiddelde aantal Vampire Facelift of PRP-behandelingen varieert doorgaans tussen de 3 tot 6 sessies, met een interval van 2 tot 3 maanden tussen elke behandeling. Dit interval stelt de huid in staat om te herstellen en nieuwe collageen productie te stimuleren voordat de volgende sessie plaatsvindt. PRP is antiseptisch, dus infecties komen bijna nooit voor.

Waarom kiezen voor onze vampire facelift of PRP behandeling?

Als vooraanstaande esthetische kliniek in Lanaken, streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Hier zijn enkele voordelen voor het kiezen van onze vampire facelift of PRP behandeling:

 • Deskundig medisch team:  Onze ervaren esthetische arts Dr. Heemskerk en schoonheidsspecialiste Deborah Verhaegen staan garant voor veilige en effectieve procedures.
 • Geavanceerde technologie: We maken gebruik van geavanceerde apparatuur en technieken om optimale resultaten te bereiken.
 • Persoonlijke aandacht: We begrijpen dat elke cliënt unieke behoeften heeft. Daarom bieden we een persoonlijke benadering en zorg op maat voor elke individuele cliënt.
 • Uitstekende Nazorg: Onze zorg stopt niet na de behandeling. We bieden uitgebreide nazorg en follow-up om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw resultaten.

Duur en resultaten van een Vampire Facelift in onze praktijk in regio Diepenbeek

Elke Vampire Facelift of PRP-behandeling duurt meestal tussen de 30 en 60 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied en de specifieke procedure die wordt uitgevoerd. Direct na de behandeling kan er wat roodheid of zwelling optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

De resultaten van de behandeling worden geleidelijk zichtbaar naarmate de huid zich vernieuwt en de collageen productie wordt gestimuleerd. Hoewel sommige verbeteringen direct na de behandeling merkbaar kunnen zijn, duurt het vaak enkele weken tot maanden voordat de volledige resultaten zichtbaar zijn.

Hoe lang de resultaten aanhouden, kan variëren van persoon tot persoon, maar over het algemeen blijven de verbeteringen en de jeugdige uitstraling van de huid enkele maanden tot meer dan een jaar behouden. Om langdurige resultaten te behouden, kunnen periodieke onderhoudsbehandelingen worden aanbevolen.

Voor wat kan je nog bij ons terecht in regio Diepenbeek?

Naast vampire facelifts bieden we bij Debello Beauty een breed scala aan esthetische en schoonheidsbehandelingen aan. Hieronder vind je een kort overzicht van onze diensten:

 • Botox en Filler Consultatie: Voordat je een behandeling ondergaat, plannen we een uitgebreide consultatie waarbij we je esthetische doelen bespreken en een behandelplan op maat opstellen.
 • Botox Behandelingen: Verminder rimpels en fijne lijntjes met onze Botox injecties, uitgevoerd door onze ervaren arts.
 • Hyaluronzuur Fillers: Verbeter volume, contouren en hydratatie met onze hoogwaardige hyaluronzuur fillers.
 • Harmonyca™ Dermal Fillers: Ervaar langdurige resultaten en huidversteviging met onze innovatieve Harmonyca™ dermal fillers.
 • PRP Behandelingen: Stimuleer collageenproductie en huidverjonging met onze PRP (Platelet-Rich Plasma) behandelingen.
 • Knarsetanden en Overmatig Zweten: Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor knarsetanden en overmatig zweten.
 • Manicures en Pedicures: Verwen je handen en voeten met onze professionele manicure- en pedicureservices.
 • Gelaatsverzorging: Geef je huid de aandacht die het verdient met onze op maat gemaakte gelaatsverzorgingsbehandelingen.
 • Epilaties en Harsen: Verwijder ongewenst haar op een veilige en effectieve manier met onze epilatie- en harsdiensten.

Maak een afspraak voor uw vampire facelift of PRP behandeling in de buurt van Diepenbeek

Klaar om uw huid een jeugdige boost te geven? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor uw vampire facelift of PRP behandeling op minder dan 20 min rijden van Diepenbeek. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar een stralende en zelfverzekerde uitstraling.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een Vampire Facelift en een PRP-behandeling?

De Vampire Facelift is een specifieke toepassing van de PRP-techniek waarbij het geïnjecteerde plasma wordt gecombineerd met hyaluronzuur om volume toe te voegen aan specifieke gebieden van het gezicht. Een standaard PRP-behandeling omvat alleen het injecteren van het gezuiverde bloedplaatjesrijk plasma voor huidverjonging.

Doet de Vampire Facelift of PRP-behandeling pijn?

Over het algemeen wordt de behandeling goed verdragen door patiënten. Voor het comfort van de patiënt kan een plaatselijke verdoving worden gebruikt. Na de behandeling kan er enige gevoeligheid, roodheid of zwelling optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van de behandeling?

Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer roodheid, zwelling, lichte bloedingen, blauwe plekken en gevoeligheid op de injectieplaatsen. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen binnen enkele dagen na de behandeling.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

De resultaten van de behandeling zijn geleidelijk zichtbaar naarmate de huid zich vernieuwt en de collageenproductie wordt gestimuleerd. Hoewel sommige verbeteringen direct na de behandeling merkbaar kunnen zijn, duurt het vaak enkele weken tot maanden voordat de volledige resultaten zichtbaar zijn.

Hoe lang blijven de resultaten aanhouden?

De duur van de resultaten kan variëren, maar over het algemeen blijven de verbeteringen en de jeugdige uitstraling van de huid enkele maanden tot meer dan een jaar behouden. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen worden aanbevolen om langdurige resultaten te behouden.

Afspraak maken voor Vampire Facelift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contactinformatie

Bel ons:  +32 472 47 77 85

Of stuur een bericht: Whatsapp

Waarom een behandeling bij Debello Beauty kiezen?

Juiste behandeling

Er wordt samen met de esthetische arts een behandelingsplan opgesteld gebaseerd op jouw noden en wensen.

Persoonlijke aanpak

Er wordt een dossier opgesteld met fotos voor en na behandeling. Hierop duiden we de zone aan die we gaan behandelen in samenspraak.

Opvolging

We zijn altijd bereikbaar voor vragen over behandelingen of voor advies betreffende de nabehandeling.

Ga weer voor een jeugdige uitstraling met een Vampire Facelift in de buurt van Diepenbeek

Op zoek naar een vampire facelift of PRP behandeling op minder dan 20 min rijden van Diepenbeek? Bij Debello Beauty kan je terecht voor een professionele behandeling bij onze ervaren esthetische arts Dr. Steven Heemskerk en schoonheidsspecialiste Deborah Verhaegen.

Op zoek naar een andere dienst dan Vampire Facelifts?

Esthetische behandelingen

Esthetische arts Dr. Steven Heemskerk staat in voor alle subtiele esthetische behandelingen. Deze behandelingen kun bestaan uit botox, fillers, PRP, Harmonyca, knarsetanden, verminderen overmatig zweten ...

Beauty Salon

Schoonheidsspecialiste Deborah Verhaegen kan je weer optimaal doen voelen in je vel. Je kan bij haar terecht voor manicures, pedicures, gelaatsverzorgingen, epilaties, harsen en massages.